Τι αποκαλύπτει ο Χάρτης της Ψυχής;

Γνώρισε ποιος είσαι

Τι και αν σας έλεγα οτι μπορείτε να είστε πολυ επιτυχημένος!
Τι και αν σας έδειχνα ακριβώς πως να κανετε την επιτυχια στην πραγματικότητα σας!
Τι και αν σας έδειχνα πώς να το πετύχετε!

Αν βρισκόσασταν σε ένα άγνωστο μέρος, αλλά χωρίς GPS, πιθανότατα θα χάνατε το δρόμο σας. Το καλύτερο που θα μπορούσε να σας  συμβεί εκείνη την ώρα θα ήταν μια ΑΚΡΙΒΗΣ καθοδήγηση. Η έλλειψη ακριβούς καθοδήγησης μπορεί μερικές φορές να είναι θανατηφόρα ή χαοτική.

Επιπλέον, μια σωστή καθοδήγηση στη ζωή θα σας έκανε επιτυχημένο – γνωρίζοντας ποια κατεύθυνση θα πρέπει να ακολουθήσετε και πώς θα φτάσετε εκεί. Η έλλειψη ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ στην ζωή σας γεμίζει με ΑΒΕΒΑΙΩΤΗΤΑ όσον αφορά τις αποφάσεις που θα πάρετε , ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσετε , το ΑΒΕΒΑΙΩΤΗΤΑ για κάθε ευκαιρία , να νιώθετε χαμένοι και  αποδυναμωμένοι από τις περιστάσεις .

Ο χάρτης της ψυχής είναι μια σαφής και ακριβής εικόνα και αφορά κάθε πτυχής της ζωής σας και σε όλα τα επίπεδα τη στιγμή που γράφεται. Σας βοηθά να καταλάβετε ποιος είστε, ποιος ο σκοπός στη ζωή σας και να ακυρώσετε την πηγή που σας προκαλεί κάθε πόνο που βιώνετε τώρα.

Ένας Χάρτης της ψυχής θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε και να κατανοήσετε τα διάφορα μέρη του παζλ της ζωής σας, να παραλάβετε τα χαμένα κομμάτια της ζωής σας για να τα βάλετε όλα μαζί και να σχηματίσετε το ΝΕΟΝ ΟΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.

Αυτό το εργαλείο θα σας οδηγήσει μέσα από μια καθημερινή διαδικασία που θα μειώσει την αδυναμία σας, θα την μετατρέψει σε μέγιστα δυνατά σας σημεία και θα σας βοήσει να γίνετε μια ασταμάτητη δύναμη.

Θα είναι η πυξίδα της ζωής σας για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τα όμορφα πράγματα που αναζητάτε μέσα από την προσωπική σας Οδύσσεια. Ο ενεργειακός χάρτης ψυχής είναι πνευματική σας πυξίδα, αυτό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πορευθείτε το υπόλοιπο της ζωής σας με μεγάλη ακρίβεια. Ένα ταξίδι που θα επαναπροσδιορίσει την πορεία σας προς το πεπρωμένο σας.

Μπορεί να αναρωτιέστε ότι παρά τα όσα γνωρίζετε, και ότι είστε ο δημιουργός της εμπειρίας σας , δεν έχετε ακόμα βρει τον τρόπο να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το επίπεδο συνείδησης για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τους περιορισμούς σας.

Ο Χάρτης της ψυχής είναι η τέλεια ενεργειακή επαναφορά στο ταξίδι της ένταξής σας στον πνευματικό δρόμο. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ποιοι είστε σε επίπεδο ψυχής καθώς και ποια είναι τα μπλοκαρίσματα και οι περιορισμοί που υπάρχουν στο υποσυνείδητο σας  και πώς τα δημιουργείτε με τις επιλογές.

Μόνο μέσω της συνείδησης, η εργασία  εκκαθάρισης που θα λάβετε μπορεί να είναι αποτελεσματική. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λαμβάνετε νέους ιερούς κώδικες γνώσης, συνειδητότητα. Μέσον του φωτός είναι η τέλεια αρχή για να κάνετε νέες ευθυγραμμισμένες επιλογές και να δημιουργήσετε ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΝΤΑΡΜΑ. Είναι μια τέλεια ενεργειακή επαναφορά για να αποκαταστήσετε το Ιερό Μπλε Αποτύπωμα της ψυχής σας για να σας φέρει περισσότερη ενέργεια και ζωτική δύναμη.

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗ

 • Το ενεργειακό δυναμικό της ψυχής
 • Φέρνει όλα τα ενεργειακά σας κέντρα σε μια πλήρη ταλάντευση ώστε να συντονιστείτε με τοταξίδι σας.
 • Πολυδιάστατη εκκαθάριση, η οποία είναι μια πλήρης απελευθέρωση και επαναφορά όλων των καρμικών και ενεργητικών περιορισμών και εμπλοκών αυτή τη στιγμή.
 • Συντονισμός με την καρδιά της δημιουργίας.
 • Ενεργειακές δηλώσεις – ενεργοποιήσεις, οι οποίες σας βάζουν σε μια διαδικασία καθαρισμού για να διαβάσετε καθημερινά ακολουθώντας τον προτεινόμενο αριθμό ημερών.Αυτή η εργασία εκκαθάρισης είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να ανοίξετε το ψυχικό σας σώμα και ειδικά για να αφαιρέσετε τους τοξικούς νευροδιαβιβαστές από τον εγκέφαλό σας.
 • Η εκκαθάριση των θεμελιωδών ενεργειών, μοτίβων,βάρους, τραύματα, όρκους , κόβοντας αρνητικούς λώρους  που σας κρατούν κολλημένους σε αυτή την στιγμή της εμπειρίας σας.
 • Εκκαθάριση των αρνητικών συναισθημάτων πουέχουν κολλήσει στο μυαλό σας, των κυττάρων, την κυτταρική μνήμη, τα τσάκρα και το νευρικό σύστημα μέσω ακύρωσης του αντίστοιχου λογάριθμου φορέα νευροδιαβιβαστών.
 • Ανακαλύπτειακριβώς τις πηγές τοξικών ενεργειών και τραυμάτων για να σας στηρίξει σε μια βαθύτερη διαδικασία επούλωσης.
 • Γίνονται κατανοητές οι ενέργειες που συμβαίνουν μεταξύ σας και των εμπλεκομένων προσώπων με τους οποίους αλληλοεπιδράτε και οι οποίες προκαλούν τα προβλήματα..
 • Προτεραιότητα και εξισορρόπηση του συστήματος τσάκρας σας.Δείχνει επίσης ποιο είναι το τσάκρα με τη μεγαλύτερη διαρροή και το οποίο χρίζει άμεσης προσοχής αυτή τη στιγμή.
 • Αποκαλύπτει τα καρμικά μαθήματά της ζωή σας ,τις ιστορίες της ψυχής με τους συντρόφους σας και με άλλες ψυχές με τις οποίες έχετε μαθήματα να μάθετε.
 • Εκκαθάριση του Καρμικού μπλοκαρίσματος και περιορισμού στο ενεργητικό, συναισθηματικό και φυσικό σας σώμα.
 • Σας δείχνει πως σας επιταχύνετε την πνευματική σας ανάπτυξη και τη συναισθηματική εξισορρόπηση.
 • Η πρόσβαση σε αυτήν την εργασία ,γίνεται μέσον τωνενεργειακών πεδίων Ακάσα  και διέπεται από καθαρή ενέργεια, τον ΑΙΘΕΡΑ.
 • Θα αντιληφθείτε ποιά Αρχέτυπα λειτουργούν μέσα στο ενεργειακό σας σύστημα και επηρεάζουν τις σχέσεις σας με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σας. Τα Αρχέτυπα είναι το ζωντανό σύστημα αντιδράσεων και ικανοτήτων που καθορίζουν την ζωήν του ατόμου με ένα αόρατο τρόπο. Ο Πλάτωνας ήταν ο πρώτος φιλόσοφος ο οποίος αναφέρθηκε στα Αρχέτυπα. Τα ονόμασε φόρμες. Στον σύγχρονο κόσμο ο ψυχίατρος Κάρλ Γιούγκ είναι αυτός που μας θύμισε τα Αρχέτυπα. Αναφαίρετε στα Αρχέτυπα ως τις θεμελιώδη μονάδες του ανθρώπινου μυαλού.

ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΗ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Καθώς βρίσκεστε σε ένα μοναδικό ταξίδι ψυχής, να θέλετε να προσδιορίσετε τι μαθαίνει η ψυχή σας και να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τα συμπτώματα αυτής της φάσης της ζωής σας δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Ο Χάρτης ενέργειας της ψυχής σας βοηθά να καταλάβετε ποιος είναι ο δρόμος σας και τι πραγματικά σας ζητά η ψυχή σας προτρέπει να κάνετε.

Είναι ο πιο ακριβής πλοηγός που θα μπορούσατε ποτέ να έχετε στη ζωή σας.

Είναι ευεργετικό για οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία. Χρειάζεται να διαβάζετε το κείμενο με τις ” Θεραπευτικές δηλώσεις & αποκατάσταση νευροδιαβιβαστών” κάθε μέρα ανελλιπώς. Για κάθε άτομο ο αριθμός των ημερών ανάγνωσης είναι διαφορετικός. Η ψυχή μας ενημερώνει για το πόσο θα πρέπει να εργάζεται κάθε άτομο με την ανάγνωση του ενεργειακού μέχρι να απελευθερωθεί το αρνητικό και το θετικό να ανυψωθεί και να ισορροπήσει.

Εάν ο Χάρτης Ενέργειας της ψυχής έχει γίνει για ένα παιδί τότε ένας από τους γονείς κατά προτίμηση η μητέρα μπορεί να κάνει την ανάγνωση.

Αν γίνει για έναν ηλικιωμένο ή άρρωστο που δεν μπορεί να διαβάσει, τότε ένας συγγενής μπορεί να το διαβάσει για λογαριασμό του .

Οι θεραπείες και οι θετικές αλλαγές αρχίζουν με το άτομο μόλις ολοκληρωθεί ο Χάρτης Ενέργειας της ψυχής.

ΤΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ

Επτά ημέρες μετά την που θα ζητήσετε την δημιουργία του χάρτη σας, θα λάβετε ένα κείμενο που αφορά τον πλήρη καθαρισμό και την επαναφορά των προγονικών καρμικών , του κάρματος της ψυχής, των παράλληλων διαστάσεων, των ενεργειακών περιορισμών, τραυμάτων, αρνητικών χορδών και των μπλοκαρισμάτων.

Θα αποκοπούν ενεργειακές αρνητικές χορδές τα οποία σας συνδέουν με άτομα ή καταστάσεις που σας προκαλούν προβλήματα  και  που διατηρείτε τοξική σχέση μαζί τους.

Αυτή η δήλωση πρέπει να διαβάζεται δυνατά κάθε μέρα και τουλάχιστον μία φορά την ημέρα χωρίς καμία παράληψη ούτε και μίας μέρας. Η ανάγνωση διαρκεί για όσες ημέρες ζητά η ψυχή σας να γίνεται.

Μπορείτε επίσης να έχετε μια δεκαπεντάλεπτη  διαδικτυακή συνάντηση μαζί μου για να  μου απευθύνετε τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις πληροφορίες που περιλαμβάνει ο  ενεργειακός χάρτη ψυχής που σας έχει δοθεί και για περαιτέρω καθοδήγηση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

info@hst-therapy.com

What’s app / viber/ calls 00357 99659510

Προσωπική συνεδρία;

Η συνεδρία διαρκεί μία ώρα. Οι συνεδρίες είναι έντονες, πραγματοποιούνται σε βάθος και δημιουργούν άμεσες αλλαγές στη ζωή. Η ενέργεια εργάζεται για να σπάσει τα τοξικά συναισθήματα που κουβαλάτε από καιρό και να φέρει θετικές ευκαιρίες και ανθρώπους και να αλλάξει τη ζωή σας.

A Soul Energy Research

Is your souls map.

What the Soul energy Map will reveal?

 

WHAT IF I TOLD YOU THAT YOU COULD BE ABLE TO BE WILDLY SUCCESSFUL

WHAT IF I SHOWED YOU EXACTLY HOW TO MAKE THINGS HAPPEN FOR YOU

WHAT IF I SHOWED YOU WHAT YOU NEED TO DO TO GET THERE

If you were found yourself to an unfamiliar place but without a GPS you would most probably lose your way. The best thing that could happen to you would be an ACCURATE guidance. Lack of accurate guidance sometimes could be fatal or chaotic.

Furthermore an ACCURATE guidance in life would set you up for your success-knowing which direction you need to follow and how to get there. Lack of ACCURATE GUIDANCE feels like UNCERTAINTY to what decisions to make, what direction to take, UNCERTAIN about every opportunity, feeling LOST or DISEMPOWERED from circumstances.

A soul energy Map is a clear and accurate picture of every aspect of your life and on all levels at the time that is written. It helps you understand of whom you are, your purpose in life and resolve the source causing you every pain you experience now.

A Soul Energy Map will help you acknowledge and understand the different parts of your life’s puzzle, to pick up the missing pieces of your life to put them together to form the NEW WHOLE YOU.

This tool will walk you through a daily process that will diminish your weakness, turn them into your greatest strengths and turn you into an unstoppable force.

It will be your life’s compass to help you attain the good things in life that you are seeking and through your own Odyssey journey. The Soul Energy Map is your spiritual compass, the one you can use to navigate the rest of your life with great accuracy. A journey that will realign your path to your destiny.

You may wonder that in spite with all you know and that you are the creator of your experience; you still haven’t found the way to access that level of consciousness to transcend your blockages and restrictions.

The Soul Energy Map is the perfect energetic reset on your journey of accession. It is very important for you to understand who you are at a soul level as well what blocks and restrictions are present and how you create them through choice.

It is only through consciousness that the clearing work you will receive is effective. This is the way you receive new sacred codes of knowledge, awareness and through light is the perfect beginning to make new aligned choices to create NEW EXPERIENCES DARMA. It’s a perfect energetic reset to restore your Divine Soul blue print and bring more vital force energy for you.

WHAT THE ENERGY SOUL MAP WILL REVEAL

 • Soul’s energetic potential
 • It brings all your energy centers into a full swing to step into your aligned journey.
 • Multidimensional clearing, which is a complete release and reset of all karmic and energetic restrictions and blockages at this time.
 • Attunement to the heart of creation.
 • Energetic affirmation- activation, which is a cleansing process to read out loud on your own behalf following by the suggested number of days in a row. Your clearing homework is a very effective way of opening your mental body and especially of removing the toxic neurotransmitters from your brain.
 • Clearing of the fundamental energies, patterns, burdens, traumas, oaths & vows, cutting negative cords that keep you stuck at this time of your experience.
 • Clearing negative emotions that are stuck in your mind, cells, cellular memory, chakras and nervous system through cancellation in relation to the logarithm the related neurotransmitter carrier.
 • Revealing exactly the sources of toxic energies and traumas to support you in a deeper healing process.
 • Getting to understand the energies that are happening between you and the influential people you interconnect with.
 • Prioritizing and balancing your chakra system. It also show which is the chakra with the biggest leakage at the moment.
 • Revealing your Karmic life lessons and the soul stories with your soul mates and other souls you have lessons to learn with.
 • Clearing Karmic blockage and restriction in your energetic, emotional and physical bodies.
 • Helping you to accelerate your spiritual growth and emotional balancing.
 • It is accessed through the Akashic fields of energy and is governed by pure energy, the ETHER.
 • You get aware of the Archetypal crew that is working with you and they influence your relationships and interactions with others and yourselves. “Archetypes,” are the living system of reactions and aptitudes that determine the individual’s life in invisible ways.” Plato is the first philosopher to refer to archetypes. He called them Forms. In modern times, psychiatrist Carl Jung made us aware of archetypes. He refers to archetypes as the fundamental units of the human mind.

IS THE SOUL ENERGY MAP RIGHT FOR YOU?

As you are on a unique soul journey, identifying what your soul is learning, getting clear on the symptoms of this phase of your life is not easy at all.

The soul energy Map helps you understand what your current struggle is all about and what the soul really is asking you to step up and do.

It is the most accurate navigator you could ever have in your life.

It is most beneficent for anyone at any age. You need to read the hand out with the “Healing affirmations & neurotransmitters restoration” every day without missing a day. For each person the number of days to read is different. The soul informs us of how long each person should work with the energy reading until the negative is released and the positive is elevated and balanced.

If the Soul Energy Map is done for a child then one of the parents preferably the mother can do the reading.

If it is done for an elder who can’t read, then a relative can read it in their behalf.

The healing and positive changes start with the person as soon as the Soul Energy Map is completed.

WHAT WILL YOU RECEIVE

Seven days after booking your Soul Energy Map you will receive a hand out of complete cleansing and reset of karmic ancestral, soul, parallel dimensions, energetic restrictions, traumas and blockages.

There will be energy cords cutting towards someone or something that you have toxic relationship and interaction with.

This statement needs to be read out loud every day and at least once a day without missing a day. The reading takes for as many days as your soul asks for it to be.

You can also have a fifteen minutes online session with me for you to ask your questions on the soul energy map information given to you and for further guidance.

CONTACTS:

eliana,aspelia@cytanet.com.cy

What’s app / viber/ calls 00357 99659510