Τι σημαίνει Τεχνολογία του ανθρωπίνου συστήματος

Η μέθοδος Τεχνολογία του Ανθρωπίνου Συστήματος ή ΤΑΣ είναι μια νέα μέθοδος αναπρογραμματισμού του υποσυνειδήτου αναπρογραμματισμού του υποσυνειδήτου. Η μέθοδος ΤΑΣ σας βοηθά να αλλάξετε ότι σας προκαλεί πόνο, και σας συντονίζει στην θετική σκέψη και τα θετικά συναισθήματα. Εύκολα και γρήγορα αναβαθμίζει και ενδυναμώνει τον ψυχισμό σας πιο γρήγορα από ότι έχετε εμπειραθεί ποτέ, σας καθιστά κυρίαρχο της ζωής σας, δίνοντάς σας την δυνατότητα να απαλλαγείτε από ότι σας δυσαρεστεί.”

Όπως όλοι οι άνθρωποι στην καθημερινότητα τους, ζείτε τη ζωή σας βασισμένη στις περιοριστικές πεποιθήσεις σας, σύμφωνα με το πως αισθάνεστε και σκέφτεστε και όχι με βάση τις επιθυμίες σας.

Η μέθοδος ΤΑΣ είναι το αποτέλεσμα προσωπικής εντατικής πνευματικής εργασίας και πρακτικής μέσα από το πνευματικό μονοπάτι. Έχω ευλογηθεί με ένα κανάλι ενέργειας ψηλής συχνότητας, με το οποίο συνδέομαι ώστε να κάνω τον αναπρογραμματισμό υποσυνειδήτου, ή κάποια άλλη από τις εργασίες που προσφέρω.

Τι και αν γνωρίζατε πως θα μπορούσατε να ξεκλειδώσετε το απεριόριστο δυναμικό σας και να δημιουργήσετε μια ζωή όπως εσείς πραγματικά την επιθυμείτε, μια ζωή που να μπορείτε να απολαμβάνετε την κάθε μέρα της;

… και τι και αν σας πω πως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορική από αυτό που σας έχουν διδάξει σε ολόκληρη σας την ζωή;

Ζείτε την ζωή σας σε σχέση με τα πιστεύω σας, με τον πως νιώθετε και το πώς σκέφτεστε παρά σε σχέση με πως επιθυμείτε να ζήσετε την ζωή σας. Γνωρίζετε πως θα μπορούσατε να ξεκλειδώσετε ανεξάντλητες πιθανότητες και να υλοποιήσετε την ζωή που θέλετε;

Αυτό που οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται είναι πως αυτό που τους κρατά μακριά από όλα αυτά που επιθυμούν να ζήσουν δεν είναι παρά μόνο τα περιοριστικά τους πιστεύω και πεποιθήσεις. Αυτές οι πεποιθήσεις είναι ότι έχουμε παραλάβει κατά την διάρκεια της ανατροφής μας, της διδασκαλίας και μάθησής μας από τους γονείς και δασκάλους μας ή που έχουν μεταφερθεί διαμέσου των γονιδίων μας και όσα μας έχουν κληροδοτήσει οι γονείς μας.

Ο μόνος τρόπος για να το αλλάξουμε αυτό και να ζήσουμε μια ζωή με σκοπό και εσωτερική ειρήνη, είναι να απελευθερώσουμε το υποσυνείδητο από το περιοριστικό σύστημα πεποιθήσεων μας, τους φόβους και τα τραύματα , που μας σαμποτάρουν την ζωή μας.

Μπορώ να σας προσφέρω την εμπειρία της μεθόδου ΤΑΣ ούτως ώστε να βοηθηθείτε να αποδεσμευτείτε από την σημερινή σας κατάσταση, εμπόδια και καταστάσεις που σας έχουν εξαντλήσει τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Να μπορέσετε να απαλλαγείτε από γεγονότα και εμπειρίες του παρελθόντος που είχαν τον έλεγχο της ζωής σας, από ανασφάλειες, φοβίες ,να γίνετε εσείς οι κυρίαρχοι της ζωής σας.

Το κανάλι της ενέργειας με την οποία συνδέομαι, είναι μια υψηλής δόνησης ενέργεια η οποία σε συνδυασμό με την μαιευτική του Σωκράτη, άλλες τεχνικές και τον αναπρογραμματισμό του υποσυνειδήτου, σας απαλλάσσει από αρνητικά μπλοκαρίσματα, αρνητικές σκέψεις και εμπόδια και με ένα εντυπωσιακό τρόπο σας ανοίγει νέα μονοπάτια όπου όλη σας η ζωή μπορεί να μεταμορφωθεί σε αυτό που εσείς αναζητάτε.

Πως θα ήταν αν γνωρίζατε πως δεν μπορείτε να αποτύχετε και πως μπορείτε να ζήσετε αυτό που θέλετε.

 

Πως σας βοηθά η Τεχνολογία του Ανθρωπίνου Συστήματος

Η μέθοδος ΤΑΣ είναι τεχνική διαλογισμού και πνευματικής φιλοσοφίας με σκοπό να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Είναι μια μέθοδος εξάσκησης του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος που μας επιτρέπει να απελευθερώσουμε περιοριστικά πιστεύω και να ζήσουμε την ζωή μας σκεπτόμενοι θετικά, δημιουργώντας αρετές σε οτιδήποτε διαλέξουμε να κάνουμε. Μέσα από τον διαλογισμό και την προσευχή, η μέθοδος ΤΑΣ μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και μας βοηθά να έχουμε ένα πιο αρμονικό τρόπο ζωής μέσα από την ευσπλαχνία και την αγάπη.

Η Μέθοδος ΤΑΣ διδάσκεται για να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την συμβατικά ιατρική. Μας μαθαίνει πως να χρησιμοποιούμε την διαίσθηση μας, και να βασιζόμαστε στην άνευ όρων αγάπη από το Όλον Φώς ώστε να διεκπεραιώσουμε “πραγματική” εργασία. Πιστεύουμε ότι αλλάζοντας τον κύκλο των εγκεφαλικών κυμάτων στην κατάσταση Θήτα ή Άλφα, μπορούμε να δούμε το Όλον Φώς να θεραπεύει . Έχουμε μάθει ότι μέσα από την μέθοδο ΤΑΣ, οι διαισθητικές μας ικανότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μας χαρίσουν αυθόρμητη σωματική και ψυχική ευεξία.

Η φιλοσοφία μας είναι να κάνουμε βίωμα την άσκηση, την πρακτική και φιλοσοφία, και να καθοδηγούμε άλλους για να αποκτήσουν μια καλύτερη ζωή μέσα από την αγνή ουσία της αγάπης, την συμπόνια και την ευσπλαχνία. Αυτή η τεχνική, μας επιτρέπει να δουλεύουμε με το Όλον Φώς, για να μας βοηθήσει να βρούμε την αρμονία στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Με αυτή την ιδέα, ο εξασκών χρησιμοποιεί την τεχνική του διαλογισμού, για να συνδεθεί με μια Ανώτερη  Συνειδητότητατα του ώστε να φέρει την αλλαγή που επιθυμεί.

Η Μέθοδος ΤΑΣ, σαν μέθοδος αυτοβελτίωσης σε όλους τους τομείς της ζωής μας, μας καθοδηγεί σε μια κατάσταση συνείδησης για ριζικές και μόνιμες αλλαγές. Όντας σε αυτή την κατάσταση, έχουμε άμεση πρόσβαση στο Όλον Φώς; έτσι τα πάντα είναι εφικτά!

Η μέθοδος ΤΑΣ κάνει εφικτό για εσάς …

* Μπορούμε να ανταλλάξουμε περιοριστικά και παλαιά πιστεύω που βρίσκονται στο υποσυνείδητο με νέους ιερούς κωδικούς γνώσης.

* Μπορούμε να νιώσουμε συναισθήματα τα οποία μπορεί να μην έχουμε νιώσει ξανά, όπως αποδοχή, αγάπη , ηρεμία, ασφάλεια και χαρά.

* Μπορούμε να απελευθερώσουμε σωματικές διαταραχές ή αρρώστιες ( αφού όλα είναι ψυχοσωματικά) και να νιώσουμε υγιείς, ισορροπημένοι και αναζωογονημένοι.

* Μπορούμε εύκολα να απελευθερώσουμε τοξικά συναισθήματα όπως φόβος, απογοήτευση, μνησικακία, θυμό, απόρριψη, εγκατάλειψη, τους βαθύτερους μας φόβους.

* Είναι εφικτό να ανακαλύψουμε τα αίτια που μας εμποδίζουν από το να ζήσουμε την ζωή που εμείς θέλουμε.

* Μπορούμε να μάθουμε πως να υλοποιούμε αυτό που θέλουμε στη ζωή μας, και να νιώσουμε συνδεδεμένοι με τα Πάντα.

Όποιος και να είναι ο σκοπός της ζωής σας ή επιθυμία σας, είτε να προχωρήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε να ελευθερωθείτε από μια αρνητική κατάσταση, είτε να δημιουργήσετε μια ευτυχέστερη σχέση, η μέθοδος ΤΑΣ μπορεί με ένα δυναμικό τρόπο να σας βοηθήσει να μετατρέψετε τους φόβους και τα εμπόδια στη ζωής σας σε επιτυχία.

 

Κάποιοι άλλοι τομείς στους οποίους αυτή η μέθοδος μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε:

* Το υποσυνείδητό σας αναπρογραμματίζεται με θετικές πεποιθήσεις.

* Η συμπεριφορά, αυτοπεποίθηση και νόησή σας λειτουργεί σε μεγαλύτερη αρμονία και ισορροπία από ότι προηγουμένως.

* Μετατρέπεται μέσα σας ο θυμός, ο φόβος και άλλα τοξικά συναισθήματα σε αγάπη.

* Σας βοηθά να έχετε ξεκάθαρους στόχους και να τους υλοποιείτε.

* Σας ενδυναμώνει την αυτοεκτίμησή σας.

* Ελευθερώνεστε από τοξικές σχέσεις.

* Διδάσκεστε τον τρόπο να αγαπάτε τον εαυτό σας και να τον αποδέχεστε όπως είναι, ώστε να σας σέβονται και να σας εκτιμούν για αυτό που είστε.

* Σας βοηθά να έχετε ομαλές και υγιής σχέσεις με τα παιδιά σας.

* Όταν εσείς βοηθάτε τον εαυτό σας , ταυτόχρονα βοηθάτε και τα παιδιά σας να απαλλαγούν από φοβίες ή τραύματα που τους καταστρέφει την παιδική τους ζωή. Οι αλλαγές ευεργετούν και την οικογένεια σας.

* Μαθαίνετε πως να βάζετε τα θεμέλια για μια υγιή σχέση με τα πιο σημαντικά άτομα της ζωής σας.

* Γίνεται μεγαλύτερη επέκταση της συνειδητότητας σας.

* Προκαλείται αφύπνιση των εσωτερικών σας ταλέντων και δώρων.

* Ενδυναμώνεται και βιώνετε συνειδητά την πραγματική σας αξία.

* Ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθηση σας.

* Σας προετοιμάζει για να ελκύσετε τον καταλληλότερο σύντροφο για σας ή να βελτιώσετε την υφιστάμενη σχέση σας.

* Αφύπνιση της πνευματικότητάς σας και καθοδήγηση προς το Θεϊκό σας σκοπό.

Μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το βήμα που θα σας φέρει την αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

“Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη και ουσιαστικότερη νίκη μας” – Πλάτωνας

 

Γιατί η Μέθοδος Τεχνολογία του ανθρώπινου συστήματος

Η Μέθοδος ΤΑΣ, είναι μια απλή τεχνική που μπορούμε να εφαρμόσουμε για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, την ζωή μας, την ψυχική και σωματική μας υγεία, να βοηθήσουμε τους άλλους, τα ζώα, τα φυτά και τον πλανήτη.

Αν νιώθετε ότι η δουλειά που έχετε η ο τρόπος ζωής σας δεν σας ικανοποιούν, ή σας κάνουν να νιώθετε δυστυχισμένοι με διάφορους τρόπους; Αν νιώθετε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε με την ζωή σας και να δώσετε στην ανθρωπότητα, τον πλανήτη, και ότι πραγματικά θέλετε να κάνετε την διαφορά. Αν θέλετε να αλλάξετε την ζωή σας, να βοηθήσετε τους άλλους και να ζήσετε στο υψηλότερο επίπεδο πνευματικότητας που μπορείτε, θεωρείστε ότι η Μέθοδος ΤΑΣ είναι ο δρόμος και ο τρόπος να το επιτύχετε.

Η μέθοδος ΤΑΣ με έμαθε πώς να είμαι συνδεμένη με το Όλον Φως, να παίρνω καθοδήγηση και να έχω αυτοκυριαρχία στην ζωή μου. Με βοηθά να έχω δυνατή διαίσθηση, να μπορώ να βλέπω την αλήθεια στην ζωή και να ζω την αλήθεια μου.

Με συνεχή προσωπική αναζητήσει και εργασία κατάφερα να αλλάξω πολλές καταστάσεις στην ζωή μου και να βρω τον πραγματικό σκοπό στην ζωή μου.

Τώρα χαίρομαι να λέω ότι ζω την κάθε μου μέρα ενσυνείδητα, με ειρήνη, ισορροπία, χαρά, υγεία, ευγνωμοσύνη και αφθονία, ξέροντας ότι μπορώ να συνεισφέρω σε αυτόν τον κόσμο βοηθώντας ανθρώπους να βρουν την δική τους αλήθεια.

“Κανείς δεν μπορεί να είναι ελεύθερος αν δεν είναι κύριος του εαυτού του” – Επίκτητος

Εγκεφαλικά κύματα και συντονισμός στην κατάσταση Θήτα ή Άλφα

Πιστεύουμε ότι ο συντονισμός στα εγκεφαλικά κύματα Θήτα είναι η κατάσταση μέσα στην οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πάντα και να αλλάξουμε την πραγματικότητα στιγμιαία.

Υπάρχουν 5 κύριες συχνότητες εγκεφαλικών κυμάτων: Άλφα ,Βήτα, Γάμμα, Δέλτα, και Θήτα. Αυτά είναι τα εγκεφαλικά κύματα που εκπέμπονται συνέχεια από τον εγκέφαλο μας σταθερά σε όλες τις συχνότητες.

Ότι κάνουμε ή λέμε ρυθμίζεται από την συχνότητα αυτών των κυμάτων. Όταν μιλάμε σε άλλους, για παράδειγμα, ο εγκέφαλος βρίσκεται στην κατάσταση Βήτα.

Τα κύματα Βήτα έχουν συχνότητα 14-28 κύκλων το δευτερόλεπτο. Βρισκόμαστε στην κατάσταση Βήτα όταν είμαστε ενεργοί και σε εγρήγορση.

Στην κατάσταση Άλφα, τα εγκεφαλικά κύματα κινούνται σε μια συχνότητα από 7-14 κύκλους το δευτερόλεπτο. Η συχνότητα Άλφα είναι μια νοητική κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης και διαλογισμού. Η Άλφα είναι η γέφυρα μεταξύ της Βήτα και της Θήτα. Τα κύματα Άλφα κυβερνούν τις ονειροπολήσεις, την φαντασία, και υποδηλώνουν μια κατάσταση συνείδησης αποκομμένη και χαλαρή. Οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα με αυτήν την συχνότητα θα έχουν δυσκολίες στην μνήμη. Για παράδειγμα, θυμάστε κάποιο συγκεκριμένο όνειρο ή διαλογισμό που ήταν πολύ βαθύ, αλλά δεν μπορείτε να θυμηθείτε λεπτομέρειες, σημαίνει ότι δεν έχετε παράξει αρκετά κύματα Άλφα. Δεν είχατε την γέφυρα μεταξύ του υποσυνείδητου και του συνειδητού.

Η κατάσταση Θήτα είναι μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης; χρησιμοποιείται στον υπνωτισμό, στον διαλογισμό, κατά την διάρκεια του ύπνου REM και άλλες πειπτώσεις. Τα εγκεφαλικά κύματα επιβραδύνονται και οι συχνότητες τους διακυμαίνονται στους 4-7 κύκλους το δευτερόλεπτο. Γι’ αυτό τον λόγο, οι άνθρωποι που διαλογίζονται διαδοχικά για ώρες, μπαίνουν σε αυτή την κατάσταση, για να μπορούν να βρίσκονται σε μια απόλυτη ηρεμία. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα δημιουργούν πρόσβαση στο υποσυνείδητο; κυβερνούν το μέρος του μυαλού μας που βρίσκεται μεταξύ του συνειδητού και του ασυνείδητου όπου κρατούμε αναμνήσεις, τραύματα, φοβίες, μηχανισμούς και συναισθήματα. .

Πιστεύουμε ότι αυτή η πνευματική κατάσταση μας επιτρέπει να δρούμε στο υποσυνείδητο.

Όταν ο εγκέφαλος μας είναι συντονισμένος στα εγκεφαλικά κύματα θήτα, βρισκόμαστε σε μια κατάσταση χαλάρωσης, διαλογισμού, σε μια πολύ δυνατή σύνδεση με τον εσωτερικό μας εαυτό και την αλήθεια μας.

Μέσα από αυτή την σύνδεση εύκολα μπορούμε να δημιουργήσουμε πρόσβαση στο υποσυνείδητο μας. Έτσι μπορούμε να γνωρίζουμε τι κουβαλούμε γενεαλογικά μέσα από τα γονίδια μας, τι έχουμε πάρει ως χαρακτηριστικά από τους γονείς μας, τι έχουμε καταγράψει από την στιγμή της σύλληψης μας αλλά και κατά την παιδική μας ηλικία.

Αυτή είναι ακριβώς η γνώση και πληροφόρηση που είναι ανάγκη να φέρουμε στο συνειδητό μας για να μπορέσουμε να αλλάξουμε αυτό που μας δυσκολεύει στην ζωή μας.

Τα εγκεφαλικά κύματα Δέλτα είναι η κατάσταση του μυαλού όταν βρισκόμαστε σε βαθύ ύπνο. Στην κατάσταση Δέλτα τα εγκεφαλικά κύματα επιβραδύνονται και κατεβαίνουν σε συχνότητες από 0-4 κύκλους το δευτερόλεπτο.

Οι εγκεφαλικές συχνότητες είναι εκείνες στις οποίες βρισκόμαστε όταν μαθαίνουμε και επεξεργαζόμαστε πληροφορίες. Οι εγκεφαλικές συχνότητες προκαλούν την έκκριση και απελευθέρωση των ενδορφινών Βήτα.

Τα εγκεφαλικά κύματα Γάμμα φαίνεται να εμπλέκονται με την ψηλότερη εγκεφαλική δραστηριότητα, αυτό συμπεριλαμβάνει την αντίληψη και την συνείδηση. Όσο βρισκόμαστε στην κατάσταση Γάμμα, τα εγκεφαλικά κύματα κυμαίνονται από 0 μέχρι 4 κύκλους το δευτερόλεπτο.

Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι συγκεκριμένες συχνότητες κυμάτων (ειδικά οι Άλφα και Θήτα) μπορούν:

  1. Να ανακουφίσουν από το στρες και να προωθήσουν μια διαρκή και ουσιαστική μείωση σε άτομα επιρρεπή σε καταστάσεις άγχους. 2. Να διευκολύνουν μια βαθιά σωματική χαλάρωση και πνευματική διαύγεια 3. Να αυξήσουν την λεκτική ικανότητα και επίσης τον Δείκτη Νοημοσύνης, λεκτικά. 4. Να συγχρονίσουν καλύτερα τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου. 5. Να θυμηθείτε νοητικές εικόνες ζωντανά και αυθόρμητη ευφάνταστη και δημιουργική σκέψη. 6. Να μειώσουν τον πόνο, να προωθήσουν της ευφορία και να διεγείρουν την απελευθέρωση των ενδορφινών.

“Όποιος φοβάται (ντρέπεται) τους άλλους γίνεται δούλος χωρίς να το καταλάβει” – Αντισθένης

Πιο κάτω αναφέρονται κάποιοι τομείς στους οποίους μπορεί να σας βοηθήσει η  μέθοδος ΤΑΣ :

* Εγκατάλειψη

* Κατάχρηση

* Εθιστικές συμπεριφορές

* Αλκοολισμός

* Αλλεργίες

* Θυμός

* Ισορροπία

* Πικρία

* Καριέρα

* Αυτοπεποίθηση

* Κατάθλιψη

* Ναρκωτικά

* Συναισθηματικά ζητήματα

* Οικονομική αφθονία

* Ενοχή

* Προβλήματα υγείας

* Ζήλια

* Μοναξιά

* Μιζέρια

* Χρήματα

* Αρνητικές σκέψεις

* Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

* Κρίση πανικού

* Επιμονή (εμμονη;)

* Προσωπική ανάπτυξη

* Φοβίες

* Απόρριψη

* Σχέσεις

* Αυτοπεποίθηση (διπλο)

* Σεξουαλική κακοποίηση

* Σεξουαλικά ζητήματα

* Κάπνισμα

* Λύπη

* Πνευματική χειραφέτηση

* Πνευματική ανάπτυξη

* Στρες / άγχος

* Τραύματα

* Δυστυχία

* Βάρος

και περισσότερα…

What is Human System Technology

 Human Systems Technology or HST is a new method of reprogramming the subconscious. HST helps you change anything that gives you any kind of pain, it brings you to a positive mode of feeling and thinking. It upgrades your emotional world into a positive and much more empowered one, much faster than you’ve ever experienced and it makes you a sovereign of your life.

 

 HST method is the result of intensive meditative work, many years of studying and experience on the spiritual path. I am also blessed with a new high frequency energy channel to witch I connect to facilitate the reprogramming of the subconscious or any other energy work I offer.

 

What if you knew that you can unlock your unlimited potential and manifest a life that you really desire, οne that makes you jump out of bed each morning full of energy.

 

… and what if I tell you that reality is much different than what you are taught your whole entire life.

 

You live your life based on what you believe, on how you feel and think and not based on what you desire and want. But did you know that you can unlock your unlimited potential and manifest a life that you really desire? One that makes you enjoy each day of your life?!

You see what people don’t realize is that their old self- limiting beliefs is what holds them back from the empowering life they can live. These beliefs are everything that we learned and taught through our upbringing and what we have took on from our parents and ancestors through the genes. Our belief system is stored in our subconscious. The only way to change that and have a life with purpose is to clear the limiting belief system that blocks us, from our subconscious.

We can offer you an opportunity to experience the sacred high frequency energy and break free from your current state, the barriers and situations that have exhausted your emotional and financial aspects. Instead of allowing events to control you, this simple technic that anyone can learn and apply sets you free. No need for previous knowledge, spiritual practices or abilities; no complicated theory or knowledge to memorize.

The sacred energy I channel is one of the highest vibration energy known that dissolves all negative blockages, thoughts and barriers in a miraculous way, opens new paths where you can transform your life to joy and success in everything you do.

My life time experience on the spiritual teachings, studying, learning, business knowledge and experience, and facilitating thousands of personal sessions, empowers me to assist people change and transform any aspect of their life with excellent and fast results.

How Human Systems Technology can help you

The method of Human Systems Technology is a meditation technique and spiritual philosophy with the purpose of getting closer to The Complete light, Creator of All That Is or Eternal Consciousness, to become a better person and live a spiritual life. It is a training method for your mind, body and spirit that allows you to clear limiting beliefs and live life with positive thoughts, developing virtues in all that we do. Through meditation and prayer, the Human Systems Technology method helps us become better people and creates a positive lifestyle.

The method of Human Systems Technology is always taught to be used in conjunction with conventional medicine. It teaches how to put to use one’s own natural intuition, relying upon The Complete Light, (upon unconditional love of Creator of All That Is) to do the actual “work . We have learned that through the Human systems Technology method, intuitive abilities can be used to bring about spontaneous physical and emotional wellbeing.

“The worst kind of ignorance is for someone to think that they know what they don’t really know” – Socrates Greek philosopher

Our philosophy is to live by example a spiritual life to train, and coach others how to become better people, unleash their hidden spiritual qualities and achieve a better life through the pure essence of love. This method allows us to work with The Complete Light, to help attain harmony in our mind, body and spirit. The practitioner uses the meditation technique to connect with a higher spiritual power of his/her, The Complete Light to proceed and observe change as requested by that individual.

HST guides us to a deep healing state of consciousness, by accessing a high frequency energy channel and tuning in into a Theta brain wave. Once in this state, one has direct access to their higher consciousness, The Complete Light, Creator of All That Is; thus, all things are possible! It is possible to change subconscious limiting and outdated beliefs for positive beliefs, experience emotions you may never have experienced before, such as, unconditional love and joy, release any physical imbalances or “dis-eases” in your body and feel healthy, balanced and rejuvenated, release toxic emotions like fear, disappointment, resentment, anger, rejection, abandonment, release your deepest fears, find out what beliefs are blocking you from living a life of abundance, health and happiness, learn how to manifest, connect to your higher self and step into your personal power, feel connected to The Complete Light, connect with your Guardian Angels and Spirit Guides, awake your DNA and reverse the aging process, learn how to communicate with your animals, heal genetic defects, allergies, disorders and many more diseases with unconditional love and much, much more!

“The victory on our attachments is the first and most essential one of all” – Plato Greek philosopher

HST is an energy practice that helps you bring changes in your life faster than anything you have ever tried before. Once The Complete Light is activated in your system it reprograms your subconscious;  releases toxic emotions and stress, eliminates barriers, overcome difficulties and it balances you. It disconnects you from the energies that block you to unlock the unlimited potential of your life and excel or create happier relationships, success and stability.

This powerful method helps you with the following;

* Your subconscious is reprogrammed with positive beliefs.

* Your attitude, confidence and intelligence operate at greater unity and harmony than before.

* You shift from fear and other toxic emotions to love.

* Your body becomes healthier.

* It helps you not being judgmental with yourself and strengthens self-love.

* You will be free from unhealthy relationships.

* You will be taught how to accept, love yourself and your feelings so that you are equally loved and honored by others.

* It can assist you with a healthier relationship with your children.

* Your children can be free from fear and trauma that keeps them from enjoying childhood.

* You learn how to create healthier foundation in your relationship with significant people in your life.

* There is a great expansion of your consciousness.

* Your inner gifts and talents and awaken.

* Your self- worth, confidence, values are strengthened.

* You are greatly help with your spiritual awakening and stepping in your Divine purpose.

It can help you create that break through that can change your whole life.

Why Human Systems Technology

Human Systems Technology it’s a simple meditative  technique that you can apply to heal yourself, to heal others, the animals, the plants and the planet.

If you feel like your job or your current life style doesn’t fulfill you, or makes you unhappy in different ways. If you feel that there is so much more you could contribute in humanity, the planet and that you truly want to make a difference, if you want to heal yourself, change your life, help others and live to your highest potential, consider HST method to find the sabotaging program and shift your circumstances with energy healing therapy.

Human Systems Technology show me how to connect to The Complete Light, the Source of Creation, to get clear answers and become the master of my own life. It helped me see how truly intuitive I was and I saw that it would allow me to do and be who I am without having to hide or to be in a box anymore. I was thrilled and excited; my whole life suddenly made sense and seemed magnificently, divinely orchestrated. I start living a more spiritual life, studding, research, learning, healing and changing more and more.

“No one can be free if they are not masters of themselves” – Epiktitos Greek philosopher

I witness the blessings and miracles that happen in my life every day and see them overflowing into the lives of my family and my closest of friends. I manifest the life that I choose to live, my purpose of life, thanks to HST. It has changed my life forever.

Theta is the state of mind where it is believed you can create everything and change reality instantly.

ABOUT THE THETA STATE & OTHER BRAIN WAVES There are five main frequency brain waves: Alpha, Beta, Gamma, Delta, and Theta. These brain waves are in constant motion, the brain produces consistent waves at all frequencies.

Everything you do or say is regulated by the frequency of brain waves. When we talk to others, for example, our mind is in Beta. The Beta wave has a frequency of 14-28 cycles per second. Beta is the state in which you are active and alert.

In an Alpha state, your brain waves move at a frequency between 7-14 cycles per second. The frequency of Alpha is a mental state of deep relaxation and meditation. Alpha is the bridge between Beta and Theta. Wave Alpha governs daydreams, fantasy, and denotes a state of consciousness detached and relaxed. People who have problems with this frequency will have difficulty in remembering. For example, are you aware of a particular dream or meditation that was very deep, but do not come to mind the details, it means you have not generated sufficient frequency in Alpha. You had no bridge between the subconscious and the conscious mind.

Theta State is a state of very deep relaxation; it is used in hypnosis and during REM sleep. The brain waves are slowed down at a frequency of 4-7 cycles per second. For this reason, the People meditate consecutively for hours, in order to achieve this state, in order to have access to the absolute perfect calm. Theta brain waves can be considered the subconscious; they govern the part of our mind that lies between the conscious and the unconscious and retain memories and feelings. Also direct your beliefs and your behavior. Theta waves are always creative, characterized by feelings of inspiration and very spiritual. It is believed that this mental state allows you to act below the level of the conscious mind.

 “Him who is afraid of the others becomes a slave without knowing it” – Antisthenes Greek philosopher

How can HST help you?

Our memories and believes are stored in our conscious and subconscious mind. The psychological or physical trauma which may be caused, after suffering a negative incident, is stored in our cells. There for these memories and beliefs determine how we think and behave in life. All negative beliefs, toxic emotions like pain, anger, fear resentment… can contribute to diseases or PTSD. When the energy flows through the body freely, then no disease can occur and even the existing disease can be cured.

Human Systems Technology guides us to a deep healing state of consciousness, by accessing a Theta brain wave. Once in this state, one has direct access to their higher consciousness, The Complete Light; thus, all things are possible! It is possible to change subconscious limiting and outdated beliefs for positive beliefs, experience emotions you may never have experienced before, such as, unconditional love and joy, get over PTSD, release any physical imbalances or “dis-eases” in your body and feel healthy, balanced and rejuvenated, release toxic emotions like fear, disappointment, resentment, anger, rejection, abandonment, release your deepest fears, find out what beliefs are blocking you from living a life of abundance, health and happiness, learn how to manifest, connect to your higher self and step into your personal power, feel connected to The Complete Light, connect with your guardian angels and spirit guides, learn how to communicate with your animals, heal genetic defects, allergies, disorders and many more diseases with unconditional love and much, much more!

 

The traumas which are not even yours will be released fast, permanently and effectively so that you are able to move on with your life free from the past.

The table below gives you an idea in how many areas Human Systems Technology can help you:

* Abandonment

* Abuse

* Addictive behaviors

* Alcoholism

* Allergies

* Anger

* Anxiety

* Balance

* Bitterness

* Career

* Confidence

* Depression

* Drugs

* Emotional issues

* Find financial abundance

* Guilt

* Health issues

* Jealous

* Loneliness

* Misery

* Money issues

* Negative thoughts

* OCD

* Panic attack

* Persistence

* Personal development

* Phobias

* PTSD

* Rejection

* Relationships

* Relaxation

* Self-confidence

* Sexual abuse

* Sexual issues

* Shyness

* Smoking

* Sorrow

* Spiritual empowerment

* Spiritual growth

* Stress/ anxiety

* Traumas

* Unhappiness

* Weight

and more…