Πνευματική αναζήτηση στους Δελφούς

Θερινό Ηλιοστάσιο 

20 Ιουνίου – 24 Ιουνίου

 

 «γνώθι σαυτόν» Πλάτωνας

Επανασύνδεση με τον πνευματικό μας Ήλιο & επέκταση της συνειδητοτητας μας.

 

Χρειάζεστε ξεκάθαρη καθοδήγηση για να κάνετε το επόμενο βήμα;

Τότε ελάτε μαζί μας στον δρόμο του πνευματικού Ηλίου, πάρτε ξεκάθαρη καθοδήγηση, μετατρέψτε την αβεβαιότητα σε ευκαιρία και προχωρήστε με την ζωή σας.

 

Η πνευματική αναζήτηση στους Δελφούς θα σας προσφέρει μια πρωτόγνωρη πνευματική εμπειρία, βαθύς διαλογισμούς, θεραπεία και επέκταση της συνειδητοτητας . Θα σας βοηθήσει να εμπειρανθειτε την πνευματική σας αποκάλυψη με ένα εκπληκτικό συνδυασμό πνευματικής εργασίας σε αρχαίους ναούς. Θα επανασυνδεθείτε με την περιοχή της ηρεμίας και ισορροπίας μέσα σας και θα χαλαρώσετε  στα παραδεισένια Λυχαδονησια. Θα απολαύσετε την υπέροχη ελληνική κουζίνα στην  Αράχοβα και θα αφεθείτε να σας γεμίσει με δύναμη και τροφή για την ψυχή η ενέργεια του ηλιοβασιλέματος από το Σούνιο στην όμορφη Αίγινα.

Η μαγεία όταν βρίσκεσαι σε ομαδικό ταξίδι πνευματικής αναζήτησης είναι ότι συνευρίσκεσαι με άλλους ομοϊδεάτες που μοιράζονται τις ίδιες πνευματικές αναζητήσεις  μαζί σου. Δημιουργείτε μαζί μια ενεργειακή δύνη η οποία στηρίζει και ενδυναμώνει την πνευματική εργασία που κάνετε, με πολύ μεγαλύτερα και πιο αποτελέσματα.

Τα όμορφα μέρη τα οποία θα επισκεφτούμε στο ταξίδι μας είναι:

 • Ιερός χώρος Δελφών, ναός Απόλλωνα και Αθηνάς, πηγές Κασταλίας, θέατρο, στάδιο, ναό του Διός…
 • Αράχοβα για φαγητό, βόλτα και ψώνια.
 • Τα παραδεισένια Λυχαδονησια
 • Ναός του Παρθενώνα στην Αθήνα
 • Κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα από Σούνιο μέχρι Αίγινα

 

Θα ανακαλύψετε την σημασία των αρχαίων ναών, θα αντιλήφθητε την σημασία τις και τον σπουδαίο ρολό που θα παίξουν σε σχέση με το ταξίδι σας μέσα από το φως στην αρμονία. Ο ιερός χώρος των Δελφών απαρτίζετε από πολλούς ναούς και άλλα κτίσματα όπως, το στάδιο, ο ναός του Διός, η ιερή πηγή της Κασταλίας και το θέατρο. Έκτιζαν στους Δελφούς για να εκμεταλλευτούν την ενεργεία του βουνού και να τιμήσουν την καλοκάγαθο όν του φωτός, Απόλλωνα. Ο Ολύμπιος Απόλλωνας, ήταν ο αγγελιαφόρος του θεού/θεάς προς την ανθρωπότητα, και ο φορέας της ενέργειας της μουσικής και του φωτός. Πολλοί φιλόσοφοι έχουν διδάξει αυτήν την γνώση και την σοφία, καθοδήγηση, θεραπεία και το φως. Η λέξη Δελφοί προέρχεται από την ελληνική λέξη δελφίνι, ένα εξωγήινο ον από τον πλανήτη Σείριο, γι’ αυτό και αυτή η τοποθεσία έχει τόσο δυνατή ενέργεια από τον ΣείριοΑυτή η δυνατή ενέργεια βρίσκεται ακόμα εκεί και οι επισκέπτες με θετική βούληση και ανοικτή καρδιά μπορούν να επωφεληθούν.

Τα αρχαία ιερά μέρη είναι κτισμένα σε ηλεκτρομαγνητικά σημεία της γης. Είναι σημεία από τα οποία η γη αναπνέει. Είναι επίσης συνδεδεμένα με συγκεκριμένα ηλιακά συστήματα στο σύμπαν όπου μεταφέρουν  την ενέργεια τους στην γη. Οι Δελφοί είναι πολύ γνωστοί παγκόσμια λόγο της ιέρειας του ναού του Απόλλωνα, η οποία μεταφέρει μηνύματα από υψηλότερες συχνότητες φωτός. Ήταν το πιο γνωστό μαντείο του αρχαίου κόσμου και παραμένει ακόμα. Η κοσμική ενέργεια στην ιερή τοποθεσία των Δελφών είναι η αναγέννηση του φωτός μέσα στους ανθρώπους. Είναι η επικράτηση μιας υψηλότερης συνειδητοτητας στο κατώτερο σκοτεινό κομμάτι του ανθρωπινού εαυτού.

 

Ο ναός του Απόλλωνα

 

Ο ναός του Απόλλωνα αντιπροσωπεύει την αρσενική αρχή. Υπήρχαν μονό παρθένες κόρες μέσα στον ναό οι οποίες μετέφεραν μηνύματα από ψηλότερα επίπεδα φωτός ,ορκισμένες να υπηρετούν την διδασκαλία του Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας ήταν το υπέρτατο όν για τον συνειδητοποιημένο άνθρωπο, ο όποιος βρίσκεται σε μια εσωτερική αναζήτηση για την θεία φλόγα της ύπαρξης.

Όταν η υπερβολή και η έλλειψη μεταμορφώνονται σε αρμονία και επίγνωση της δίκης μας συνειδητότητας με την ισορροπία του ιερού φωτός, τότε ο άνθρωπος μπορεί να επανασυνδεθεί με τον “Πνευματικό Ήλιο”. Με αυτόν τον τρόπο ο άνθρωπος μπορεί να ανεβάσει την συνειδητότητα του στο επίπεδο της αρμονίας.

Η κατανόηση και η γεφύρωση των δυο πλευρών, της λογικής και της μη λογικής, του υλικού κόσμου και του πνευματικού, του θνητού και του αθανάτου είναι το μονοπάτι που οδηγεί στο “γνωθι σαυτον”.

Η άμαξα με τα τέσσερα άλογα είναι σύμβολο για τις τέσσερεις εποχές άλλα και επίσης για τα τέσσερα στοιχειά της φύσης. Γι’ αυτό το καλοκάγαθο ον της ύπαρξης του φωτός ο Απόλλωνας είναι ο φορέας των τεσσάρων θεϊκών ιδιοτήτων:

 • Μουσική – υψηλότερη μορφή επικοινωνίας.
 • Ιατρική – αρμονία του σώματος, του πνεύματος και της ψυχής.
 • Μαντεία – η υπέρβαση της επικοινωνίας των κατώτατων και ανώτατων πεδίων.
 • Τοξοβολία – η ικανότητα της σκέψης; σύμβολο του πνεύματος που διαπερνά το σκοτάδι της άγνοιας.

Ο μόνος τρόπος για κάποιον να επανασυνδεθεί με τον Πνευματικό  Ήλιο είναι η ικανότητα να ταυτίζετε με τις παραπάνω ιδιότητες.

 

Ο ναός της Αθηνάς

Ο ναός της Αθηνάς συμβολίζει την θηλυκή αρχή και είναι πολύ παλαιότερος από αυτόν του Απόλλωνα. Ήταν ο κύριος ναός των Δελφών όπου οι ιέρειες συνδέονταν με το πνεύμα της Γαίας. Στην θεά Αθηνά είχαν προσδώσει πολλά ονόματα όπως ,Ατρυτώνη, Αλόχευτος, Αγαυή, Αγηνήρ, Αδάμαστος, Πυλαίμαχος, Παρθένος, Παλλάς, Σοφή, Τριτωνίς…

 

Η πολη της Αράχοβας

Η πόλη της Αράχοβας είναι κτισμένη πάνω σε πέντε λόφους, με υψόμετρο 1000 μέτρων. Θεωρείται το πιο κοσμοπολίτικο χειμερινό θέρετρο της Ελλάδας. Μέσα στην φύση με όμορφα πέτρινα σπίτια, είναι μια πόλη που προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές στους επισκέπτες για αθλήματα και περιπέτεια. Έχει επίσης πολυτελή ξενοδοχεία και εξαιρετικές ταβέρνες και εστιατόρια με γευστικό φαγητό και καταστήματα με χειροποίητα τοπικά προϊόντα. Υπάρχουν πολλά ντόπια καταστήματα για ψώνια, όπου μπορείτε να βρείτε προϊόντα όπως μακαρόνια, μαρμελάδες άλλα και ρούχα.

Η Αράχοβα ήταν ο αγαπημένος προορισμός για αρκετούς διάσημους όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, η Μαρία Κάλλας, η Τζάκι Κέννετυ, οι Μπίττλς, άλλα και μέλη των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. Μετά το ταξίδι μας στους Δελφούς, θα ταξιδέψουμε 15 λεπτά μέχρι την Αράχοβα για να απολαύουμε ένα καταπληκτικό ελληνικό γεύμα, βόλτα και ωραία ψώνια.

Σημείωση: Μπορείτε να φάτε ότι επιθυμείτε κατά την διάρκεια του ταξιδίου, δεν υπάρχουν περιορισμοί.

 

Παραδεισένια Λυχαδονήσια

Περάστε μια μέρα στα μοναχικά Λυχαδονησια, τον μπλε παράδεισο όπως είναι αλλιώς γνωστά; Συνδεθείτε με την φύση και την ισχυρή δύναμη της ενέργειας του νερού και αφήστε την να ξεπλύνει την αύρα σας και την ομίχλη από τα μάτια σας ώστε να αποκτήσετε διαύγεια όσον αφορά τα σημαντικά θέματα στην ζωή σας. Αφήστε τις έγνοιες σας για να βρείτε επιτέλους την συγκέντρωση που ψάχνατε. Αφήστε το μυαλό σας να ηρεμήσει βρείτε την ισορροπία μέσα σας  για να επανέλθει σε ένα ξεκάθαρο σημείο σκέψης. Αφήστε την ενέργεια του νερού να καθαρίσει την αύρα σας τα ενεργειακά σας κέντρα, το μυαλό σας, να σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα στην ζωή απλά και ξεκάθαρα.

Μέσα στην φύση θα ηρεμίσετε, θα κάνετε ένα διάλλειμα από την ζωή σας και θα ανακαλύψετε πως να βρείτε εσωτερική ηρεμία, ικανοποίηση, αυτοπεποίθηση, να μειώσετε το στρες και να είστε παρόν απολαμβάνοντας την στιγμή.

Θα έχετε αρκετό χρόνο για να διασκεδάσετε, να ξεκουραστείτε και να γνωρίσετε ενδιαφέρον ανθρώπους. Θα έχετε την ελευθερία να κάνετε ότι σας κάνει χαρούμενους καθόσον απολαμβάνετε την ομορφιά της περιοχής.

 

447-438 B.C., Athens, Greece — The Parthenon at Dusk — Image by © Colin Dixon/Arcaid/Corbis

Επίσκεψη στον ναό του Παρθενώνα στην Αθήνα

Κάθε φορά που επισκέπτομαι τον Παρθενώνα, είναι σαν να περιπλανιόμουν χαμένη άσκοπα για αρκετό καιρό και έχω γυρίσει σπίτι; όμως επιστρέφω στον αληθινό μου εαυτό. Το να βρίσκεσαι σε αυτό το ιερό μέρος σε κάνει να νιώθεις άμεσα αυτό που είσαι πραγματικά περά από το μυαλό και την προσωπικότητα σου. Είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις ιδιότητες της θέας Αθηνάς.

Το όνομα του ναού αναφέρετε στην λατρεία της Αθηνάς της Παρθένου η οποία γεννήθηκε ενήλικας μέσα από το κεφάλι του Δια. Η κόρη θεά και ευεργέτης της Αθήνας , συμβολίζει την ψηλότερη τάξη πνευματικής εξέλιξης και το δώρο της νοημοσύνης και της κατανόησης. Αγνή στο σώμα, το μυαλό και την καρδιά, η Αθηνά είναι το σύμβολο της συμπαντικής ανθρώπινης φιλοδοξίας για σοφία. Δεν ήταν μονό ο χαρακτήρας και το άγαλμα της θεάς που συμβολίζει αυτές τις ιδιότητες όμως, οι συγκεκριμένες τοπογραφικές συντεταγμένες και ο αστρονομικός προσανατολισμός του ναού της αλλά και η ιερή γεωμετρία διαχέουν τον ναό.

Με το να βρισκόμαστε στον χώρο του Παρθενώνα, θα ανοιχτούμε προς την εσωτερική πύλη και θα συνδεθούμε με την θεία θηλυκή αρχή του σύμπαντος, την δημιουργική μας δύναμη και θα αναστήσουμε την δύναμη της υλοποίησης μέσα μας.

Αυτός είναι ο τρόπος να απελευθερωθούμε από περιοριστικές σκέψεις και πιστεύω, και να τα αντικαταστήσουμε με Θεια Σοφία (που είναι γνωστή ως η μητέρα των ζωντανών και προγνώστης της κυριαρχίας του ουρανού) και να ακολουθήσουμε τον σκοπό της ζωής μας, ζώντας την ολότητα των δυνατοτήτων.

Γιατί το θερινό ηλιοστάσιο είναι τόσο σημαντικό;

Το θερινό ηλιοστάσιο είναι η στιγμή που γιορτάζουμε τον θάνατο του εγώ και το ξύπνημα της συνειδητότητας. Είναι η στιγμή όπου η ενεργειακή πύλη του Σείριου, του πνευματικού μας Ήλιου ανοίγει για να βοηθήσει τον άνθρωπο στην πορεία της πνευματικής του ανέλιξης

Το καλοκάγαθο φωτεινό Όν, Απόλλων και γιός του Ήλιου, σέρνει μία άμαξα με τέσσερα άλογα που αντιπροσωπεύει την διαδικασία επίτευξης πνευματικής ανέλιξης του συνειδητού ανθρώπου, κατακτώντας τις τέσσερεις Ουράνιες Ιδιότητες που κρατά ο Απόλλων . Είναι η μέρα όπου εορτάζεται ο θρίαμβος του Φωτός πάνω στο σκοτάδι,  μέσα στον άνθρωπο και την επιστροφή του στο Όλον Φως/ Αιώνια Συνειδητότητα.

Οι αρχαίοι έλληνες έχουν ευθυγραμμίσει την ιερή τοποθεσία των Δελφών με τον Σείριο. Την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου τελούσαν γιορτές  προς τιμή του Απόλλωνα. Γιόρταζαν το πάντρεμα του πνεύματος και της φύσης ,την ευθυγράμμιση και ένωση του Ήλιου και της Γαίας, την γονιμότητα και την νίκη του Όλου Φωτός πάνω στο σκοτάδι. Αυτό το βλέπουμε σε πολλά έργα των αρχαίων Ελλήνων όπου ο Απόλλωνας σκοτώνει ένα ερπετό ή ένα δράκο με το δόρυ του.

Ο Ήλιος είναι η μοναδική πύλη από την οποία μπορεί να εισέλθει το Όλον Φώς στον Γαλαξία και την Γαία. Για αυτό ο Ήλιος έχει μια τόσο σημαντική πνευματική σημασία για τους αρχαίους ανθρώπους, όχι μονό της Ελλάδας άλλα και ολοκλήρου του πλανήτη.

 

Η δύναμη της ομαδικής πνευματικής εργασίας

Η ενέργεια της αγάπης είναι η πιο δυνατή ενέργεια στο σύμπαν. Μονό με την ιερή αγάπη μπορούμε να εξαλείψουμε τον αρνητισμό και να μετατρέψουμε την σημερινή κατάσταση σε κάτι καλύτερο. Το νόημα της ζωής είναι να ζούμε με αγάπη και να δουλεύουμε για να επεκτείνουμε την συνειδητότητα μας για να κερδίσουμε την ελευθερία μας από την φυλακή του σκότους. Όσοι δουλεύουμε με το φως, είμαστε τα κανάλια του κοσμικού φωτός από την καρδιά του σύμπαντος, και με την δουλεία μας μετατρέπουμε το αρνητικό σε θετικό. Ταξιδεύουμε μαζί και στέλνουμε την ενέργεια της αγάπης σε ολόκληρο τον πλανήτη έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για να ανοίξουν τις καρδιές τους και να εξελίξουν την συνειδητότητα τους. Με αυτόν τον τρόπο, ο πλανήτης θα ελευθερωθεί από το μίσος, την άγνοια, τις τοξικές ενέργειες και τις καταστροφές.

Κάνοντας ομαδική δουλεία με άλλα άτομα που δουλεύουν με το φως σε ενεργειακές τοποθεσίες , μας επιτρέπει να γειώσουμε την κοσμική ενέργεια για να δημιουργήσουμε μάζες από ενέργεια της αγάπης. Μας δίνει την δυνατότητα να ενδυναμώσουμε το δικό μας σύστημα, το σύστημα των άλλων ανθρώπων, του πλανήτη αλλά και κάθε είδους ζωής που βρίσκεται σ’ αυτόν.

Μεταφορικά

Θα έχουμε το δικό μας λεωφορείο  για την μεταφορά της ομάδας μας καθ’όλη την διάρκεια του ταξίδι.

Η μεταφορά στην άφιξη, από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο στην Αθήνα, και την ημέρα την αναχώρησης από το ξενοδοχείο στην Αθήνα προς το αεροδρόμιο πρέπει να διευθετηθεί από εσάς. Σε περίπτωση που θα θέλατε να το διευθετήσουμε με ειδικές τιμές τότε θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε όπως έχετε μετρητά μαζί σας για την πληρωμή του ταξί.

Εισιτήρια

Τα αεροπορικά εισιτήρια δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο του ταξιδίου. Περιλαμβάνονται τα εισιτήρια για το λεωφορείο, τα πλεούμενα και για τους αρχαιολογικούς χώρους των Δελφών και του Παρθενώνα.

Φαγητό

Το πρόγευμα και το μεσημεριανό περιλαμβάνονται στο πακέτο του ταξιδίου με εξαίρεση τις 22 Ιουνίου. Στις 22 Ιουνίου θα περάσουμε την ημέρα μας στα Λυχαδονησια όπου υπάρχει μονό μια καντίνα για πρόχειρο φαγητό και ροφήματα, έτσι ο καθένας μπορεί να αγοράσει ότι επιθυμεί για το μεσημεριανό.

Τα δείπνα δεν περιλαμβάνονται με εξαίρεση την πρώτη νύχτα άφιξης μας στην Αθήνα. Από την στιγμή που πολύς κόσμος προτίμα να αποφεύγει τα μεγάλα γεύματα το βράδυ, προτιμούμε να μην πιέσουμε κάποιον με ένα οργανωμένο δείπνο. Προτιμούμε ο καθένας να κάνει τις δίκες του επιλογές αλλά φυσικά θα χαρούμε να προτείνουμε εστιατόρια.

Πνευματική δουλεία και διαλογισμός

Η πνευματική εμπειρία προσφέρετε χωρίς επιπλέον χρέωση. Δεν είναι προϋπόθεση για το ταξίδι αλλά μια επιλογή.

 

 

Το καθημερινό πρόγραμμα του ταξιδιού

20η Ιουνίου

 • Άφιξη στο ξενοδοχείο 4 αστέρων Athenaeum
 • Βόλτα στην παλιά Αθήνα
 • Δείπνο στις 20:30 μμ

21η Ιουνίου επίσκεψη στους Δελφούς – Αράχοβα – Καμένα Βούρλα

 • Γεμίζουμε τa μπουκάλια μας με το ενεργειακά φορτισμένο νερό από την πηγή της Κασταλίας, για να προετοιμάσουμε την ενέργεια μας για την ιερό χώρο όπως έκαναν και οι ιέρειες των ναών στα αρχαία χρόνια.
 • Διαλογισμός και ενεργειακή εργασία σε διαφόρους ναούς στον χώρο των ναών.
 • Διαλογισμός στις σπηλιές με ψηλές συχνότητες.
 • Προσωπικός χρόνος στον χώρο των Δελφών.
 • Μεσημεριανό σε εστιατόριο στην κοσμοπολίτικη Αράχοβα για φρέσκο ελληνικό φαγητό.
 • Βόλτα στα καταστήματα της Αράχοβα για ντόπια ή άλλα προϊόντα.
 • Άφιξη στο 4 αστέρων ξενοδοχείο Γαλήνη στα Καμένα Βούρλα.

22η Ιουνίου επίσκεψη στα  Λυχαδονησια

 • Πρωινός διαλογισμός στα μοναχικά Λυχαδονησια.
 • Απολαμβάνουμε το υπόλοιπο της ημέρας σε μια οργανωμένη παράλια στα Λυχαδονησια.

23η Ιουνίου επίσκεψη Αθήνα – Σούνιο – Αίγινα

 • Κρουαζιέρα με το ηλιοβασίλεμα στον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο για διαλογισμό και μετά στην Αίγινα για κολύμπι και δείπνο.

24η Ιουνίου επίσκεψη στον ναό τουΠαρθενώνα στην Αθήνα

 • Πρωινός διαλογισμός στην ιερό χώρο του Παρθενώνα.
 • Προσωπικός χρόνος στον Παρθενώνα.
 • Ελεύθερος χρόνος για ψώνια η ότι εσείς θέλετε.
 • Αναχώρηση για το αεροδρόμιο το απόγευμα.

Τι συμπεριλαμβάνετε

 • Ξενοδοχεία
 • Μεταφορικά, λεωφορείο και πλεούμενα σε όλο το ταξίδι
 • Δείπνο την μέρα της άφιξης.
 • Εισιτήρια για τους Δελφούς και τον Παρθενώνα.
 • Πρωινό και μεσημεριανό( εκτός από της 22 Ιουνίου).
 • Ομαδική πνευματική εργασία και διαλογισμοί.

Τι δεν συμπεριλαμβάνετε

 • Αεροπορικά εισιτήρια προς την Αθήνα και πίσω στις χώρες σας.
 • Τα μεταφορικά την ημέρα της άφιξης προς το ξενοδοχείο.
 • Τα μεταφορικά την ημέρα της αναχώρησης από το ξενοδοχείο προς το αεροδρόμιο.
 • Δείπνα με εξαίρεση την ημέρα της άφιξης.
 • Μεσημεριανό στα Λυχαδονησια.
 • Φιλοδώρημα για τον οδηγό του λεωφορείου.
 • Προσωπική πνευματική σε προσωπικό επίπεδο για τους συμμετέχοντες.
 • Οποιαδήποτε μεταφορικά, οπουδήποτε για προσωπικούς λογούς και εκτός του δρομολογίου μας.

Τι να φέρετε μαζί σας

 • Ελαφριά ρούχα, προτιμότερο βαμβακερά σε ανοιχτό χρώματα (θερμοκρασία 35 βαθμού κελσίου).
 • Ρούχα σε άσπρο χρώμα για τις επισκέψεις στις ιερές τοποθεσίες.
 • Μαγιό, πετσέτα θάλασσας, αντηλιακό, καπέλο, παντόφλες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για την παράλια.
 • Ξηρή τροφή.
 • Μια μπουκάλα θερμό για να έχετε πάντα δροσερό νερό μαζί σας.
 • Είναι προτιμότερο να φοράτε αθλητικά παπούτσια για το περπάτημα σε αρχαιολογικούς χώρους.
 • Κάρτα ασφάλειας υγείας.

Τιμές

Συμπληρώστε εδώ το έντυπο εγγραφής.

Το πακέτο γι’ αυτό το ταξίδι κοστίζει:

€1100 για μονό δωμάτιο 

RETREAT TO MYKONOS-DELOS-PAROS-SANTORINI, AUGUST 

There are things that happen only once…

things that only we experience…

there are experiences that no one else

will ever have in the

same way

Heart activating

Pilgrimage to Sacred Greece

25th to 31st of August

We invite you at this precious time to join us for a sacred journey to the Greek islands of Mykonos, Delos, Paros and Santorin.

Bathe in the blue of Aegean Sea and experience the natural wonders of Greece. Enrich your heart and soul with love, joy, playfulness and harmony.

One day in a sacred site

Is worth a thousand days of meditation.

“Ancient Tibetan saying”

Travel through the blue of the Aegean

 and activate happiness & color in your life

August 25th to 1st September

Explore – Relax – Enjoy

Old Athens – Mykonos – Delos – Paros – Santorini

A trip to exotic paradise with sun kissed beaches, olive trees, century’s old churches and the famed Aegean lifestyle.  The trip will take us through the best of picturesque Greek Islands, where we will explore ageless wonders and have an experience that will live with us forever.

We will walk on the famed streets of old Athens, bask under the magnificent energy of Parthenon and enjoy the culinary pleasures and traditional music of the ancient times.  After exploring Athens, we will sail to the most exotic islands and experience the heritage, culture and unique Aegean lifestyle of each island.

Trip Itinerary      

25th of August – Athens Old town

26th of August -Rafina port to Mykonos

27th of August – trip to sacred Delos.

28th of August – trip to Santorini.

30th of August we travel to Paros.

1st of September we return to Rafina and head towards Athens airport at 15:00.

The trip will include the following:

VIP transport for our group throughout the tour.

Island visits with line fast boats from port to port.

Accommodation in 4 star hotels with sea view rooms on all the islands.

Hotels – Astor in Athens, Ammos in Mykonos, Karma Port Paros in Paros & Splendtour Resort in Santorini.

 Tickets for the boat and Archeology sites at Delos Island are included

The hotel in Paros is full board including sun beds and umbrellas.

The spiritual experience offered is without extra charge. It is not a precondition for the trip but rather an option and is as follows.

Private time on the island of Delos and meditation.

Private sunrise time at Mykonos.

Meditation in the powerful ancient church of Ekatondapyliani in Paros.

Private sunset time at Oia in Santorini one of the most famous and powerful places in the world at sunset time.

Enjoy nice breakfast and coffee over the blue of the sea, explore the ancient sites, walk through the white traditional little roads on the islands, shop in small boutiques…

Breathe in the calmness, balance and relaxation of the Aegean sea energy and chill out at night with a drink at the beach and experience the Aegean night life.

Please note the airfare to Athens and return is on you.

For bookings or more information please contact Eliana at 15 :00

Email: info@hst-therapy.com

Phone number or whats up: 00357 99659510